perjantai 17. lokakuuta 2014

tilaamme sata kanavaa harhaa

Halloween on tulossa, ainoa juhlapäivä (tosin Suomessa hyvin epävirallinen) joka merkitsee itselleni paljon, paljon enemmän kuin muut. Omat suunnitelmat ovat yhä auki, DTM:mässä olisi ihanaa käydä tanssimassa pitkästä aikaa kunnon tällingeissä tai Tavastialla voisi Santa Cruzien tahdissa nyökytellä, mikä tosin ei olisi yhtään horror teemaan sopivaa. Onko kenelläkään tiedossa mielellään pk -seudulla muuta kuin c) Infektiota tai d) omaa kämppääni jossa voisi kyseistä juhlaa kunnioittaa mahdollisimman näyttävästi? :) Kollaasi by facelesshours @polyvore eli minä ihan itse.

Eksyin Inernetin ihmeellisessä maailmassa ja kokosin ensimmäistä kertaa tänne materiahaaveita;
 Noi pienet peace merkit oikean puoleisessa kassissa sulatti mun pienen paatuneen sydämen Toi on taito jos joku, vaatesuunnittelu. Kunnioitan ja ihailen siinä missä mm. kuvataiteilijoita, tatuoija ja elokuvaohjaajia. 
 DröpDöd hanskat joita oon varmaan vuoden katsellut. Niin lämpöisen näköisetkin! Sit ton pipon värisävy, murrettua keskitummaa (mun nähdäkseni) turkoosiin vahvasti taittuvaa vihreäpohjaista jotain. Sopisi mun päähän niin napakasti ettei tarvitsisi ottaa pois ennen +15 helleasteita... :3


Mietin etukäteen, kuinka neuraalissa valossa tulen tänne iloitsemaan tästä ilonaiheestani, omasta esineestä joka sattuu sisältämään nestettä, joka mielestäni ei maistu edes kovin nautinnolliselta, mutta tuoksusta ja väristä pidän kyllä enemmän kuin mistään monista muista. 
sitten iskikin the kohu!!1111 täysin samasta aiheesta. mitä jos joku keksii kauttani tuon nesteen olevankin ihanaa? 
ei riittänyt 80 -luvun rokkitähdet, tuo tyttö tekee sitä tänä päivänä! tässä maassa! eikä sillä ees oo sitä paitaa, lisää huutomerkkejä... 

Silti, mun eka Jack Daniel's pulloni, kiitos kullalleni joka Viron reissultaan jaksoi tämän mulle kantaa!
TAHDON EHDOTTOMASTI PERUSTELLA NÄMÄ KUVAT JA EDES KOKO AIHEEN 
'Miksi joku nuori aikuinen julkaisee tälläistä blogissaan edes ohimennen?'
Tossa juomassa on mulle muistoja. Tärkeitä ja omia tunteita koskettavia. Kun joissain ihmisissä oli vielä sitä jotain, kun seikkailunhalu lähti yhdestä lauseesta, oi sä tiedät kuka Nikki Sixx oikeesesti on. Muuten mua ei paheemin ees kiinnosta jos joku inspiroituis mun kautta tota juomaan. Kieltäkää, seunsuroikaa, TV vei ne rappiolle jo ennen raviheviosia.

punkkia punkeille mut linkkaan kuitenkin 
Tänään oli hyvä päivä. Oli hyvää ja harvinaista herätä rakkaan vierestä, syödä sen tekemää ruokaa, kävellä pieni hetki ulkona ennen kuin Aleksi joutui katoamaan taas toiselle puolelle pääkaupunki seutua. Miten mä vihaankaan Espoon sijaintia jatkuvasti, tai sitä etten enää osaa olla ilman toista. Ainakaan kunnolla. 
Nillitys = valittamista aliarvoisempaa, asioille mitään kehittävää aktia edes harkitsevan henkilön tyhjäpäistä ulosantia a.k.a. Miljan ajatuskulun määrittävä tekijä. En silti suostu oppii olemaan.
TOLTA TAIS NÄYTTÄÄ MUN MAANANTAI. KIITOS POGOUKSESTA JA MOSHAAMISESTA.

LIFE'S GONNA KICK YOU
RIGHT IN YOUR TEETH

 
 
häshtäg hairupdate.
Weedsin viimeisimmät kaudet on olleet täyttä rakkautta. Suositan kaikille jotka suostuu uskomaan että huumeet on sivuosassa ja muu rikollisuus kuten hyvät, kauniit ja karismaattiset hahmot ''se juttu''.


Näiden jälkeen varmaan turha uskotellakaan kenellekään etten edes polta kannabista?
Juku. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti