keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Put on your dancing shoes and get loose, can you?

 
 
Hiukseni ennen leikkaus/värjäys -projektia. Kuulin jostain että tuon nutturan eräs lempinimi on 'burn out -nuttura', veikeää etten sanois. Otin myös parempia kuvia tästä uudesta sini-vihreästä asetelmasta, mutta oon yksinkertaisesti liian väsynyt alkaakseni muokkailla niitä. Ehkä myöhemmin. /tän takia muuten lähes koko vuoden blogissa ollut pelkkää pikselimössöä, ette oo kyllä missannet mitään/
Olotilat viime päivinä.
Kurt<3Art 
Eräs päivä näin aurinkoa puoli minuuttia, sokaistuin.
If you say it, then mean it
If you mean it, then do it
If you want it, then take it
If you take it, don't fake it
Sain ylipuhuttua Aleksin mun kannsa katselemaan ilotulitusta. Sen mielestä ''ne on ihan yliarvostettuja ja ne syntyy vaan koska eri yhdisteet X ja Y muodostaa värejä blabla tiedettä/nörttisanastoa/plääplöö'' joten käskin sen olla hetki hiljaa ja juoda kaljaa kun mä innostuneena osoittelin niitä ja hihkuin kuin 5v. pikkukimma. Kannatti, kuva nyysitty twitteristä.
Myönnän et tuli kyyneleet silmiin, onnea edellen kaikille Tahdon 2013 lakialoitteen läpimenosta !! 

Esteettisesti uskomattoman kauneista ja kova-äänisistä jutuista tuli mieleen, enää pari päivää niin pääsee reivaamaan tahtiin kunnon indrustealin, ah. Suunnitelmissa ois tavata pienellä porukalla ja mennä aloittelemaan yhden kaverin hotellihuoneeseen (joskus on kiva tuntea kavereita joilla on työvuoroja ja pakko hankkia tollasia luksuksia) josta sitten Nosturille bändejä katsomaan kun jaksaa. Itse olisin mielelläni kiinnostunut joka esiintyjästä (One Morning Left, 2 Times Terror sekä tietenkin Fear Of Domination ja Turmion Kätilöt ), mutta jos OML soittaa ensimmäisenä ainakin osa porukasta haluaisi sen skipata. Saa nähdä jaksaako mennä nostalgisoimaan alaikäis-kännäys -keikkoja, oi niitä aikoja, joista kukaan ei pahemmin muista enää muuta kun et toi bändi siel välil soitti. Tais mennä lujaa joskus, vieläköhän sitä jaksais...

Tapahtuneesta inspiroituneena tein tälläisen polyvoressa. Huomatkaa liivi, jossa lukee suomeksi Kaaos, erään bändin kunniaksi... Hehee. 

Innostuminen on jees. Ja se, että vaihdoin vahingossa kahvin teehen, oikeuttaa juomaan niin paljon kuin huvittaa, eiks niin? Juon kumminkin.
xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti