tiistai 31. maaliskuuta 2015

Their religion is a loaded gun.

 Postaus sisältää ruotsalaismiehiä.
 Jeesus paidat oli loppu, ja mun vanha kamera alkaa tulla täysin tiensä päähän, enkä oikein pidä ajatuksesta tekohengittää blogia pelkän puhelimen kameran kuvilla. 
...sanoo hän ja laittaa peili-selfien. Mutta kun on hyvä selfie, ja hiukset.
Baby Janen kundit olivat jälleen yhtä mukavia kun ennenkin, ainoo bändi joka tunkee mukaansa ilmaiskrääsää joka tapaamiskerralla :D I went to TrashFest and all I got was salmari, robbed and trash... tosiaan lomakko näpistettiin, oli hilkulla etten päässyt kotiin. Ikävin tunne pitkiin aikoihin, onneksi seuraavana päivänä poliisista soitettiin että se oli löydetty, käytännössä vain vähäinen käteinen lähti. Ei enää koskaan darrassa poliisiasemalle, kiitos. 
 Lopulta puolivuorokautta kestäneellä säikähdyksellä selvittiin. Ja Helsinkiin palasin onnekseni jo seuraavalla viikolla nostalgisoimaan Caroline -nimisen bändin ilmaiskeikalle. Hyvä päätös, jostain syystä en ollut vuosiin tätä yhtyettä livenä nähnyt, vaikka välillä ohimennen harkinnut. Oli erittäin jees kuulla niitä biisejä, jotka yhä muisti ulkoa vaikkei kappaleiden nimet olivat päässeet jo unohtumaan.
Kuin kävelisi johonkin tuttuun bilepaikkaan ilman tarkempaa muistia sijainnista, vaistomaisesti ja josta löytää samat tyypit lähes samoissa kampauksissa ja kledjuissa... tai ihan täysin samoissa.

 Leather jacket, pink & glitter
kuvat netistä, eivät omiani!

Kirkkonummesta opin, että karaokepaikkassa on ihan ok jos jengi ei jaksa seistä omilla jaloillaan ja putoilee tuoliltaan. Samassa mestassa mua pyydettiin tanssimaan hokemalla... ja oltiin ainoot 'rokkarit' Rokkarissa, jota pidemmälle mä en enää jaksanutkaan. Mutta mukavalla porukalla ne viisi baaria oli ihan kiinnostava kokemus, ainakin vaihtelua rutiiniin! En muista millon viimeks joku olis Dingon soidessa halunnut mun kaa tanssilattialle. 

Juiben valaistuminen Kirkkonummen etkoilla...

Muuten olo on ollut vähintään yhtä kurja kuin ilma ulkona - käsittääkseni, en ole ulos astunut yhtä kauppareissua lukuunottamatta moneen päivään. Huomenna pitäisi jaksaa taas. Tampereen reissukin siirtyi useista syistä hamaan tulevaisuuteen, mutta oikeastaan yllättäen se ei harmita, kai alan jo tottumaan suunnitelmien muutoksiin lennosta. Viimeisenä tälläisenä mainittakoon itselleni jo vuosia lempi naisartistin (Gagan ohella) Marina & the Diamondsin saapuminen kesällä Suomeen! En olisi ikinä uskonut että uuden albumin kiertueella muistettaisiin meitä vihdoin! Uskomatonta mutta totta, taidan läheä Turkuun jättifestareille. Jos ne tähtikartat osuvat kohdilleen laskevan horoskoopin ja hiuspäivän kanssa, tai jotain.

Lonkalta muutema tapahtuma, josta mut seuraavaksi saattaa bongata:
(tapahtumavinkkejä, ei ole pakko tulla nykimään hihasta, ahdistaa sellainen)

Fear Of Domination @ Prkl, HKI 3.4.
Homomilisaatio-fest @ Vastavirta, TRE 10.4. erittäin suuri ehkä-jos-jaksaa
God Given Ass, Nyrkkitappelu, Hunters @ Lepakkomies HKI 23.4. torstaikännit kutsuvat taas.
the 69 Eyes @ Virgin Oil, HKI 8.5.

...ja sit onkin jo melko kesästä pikkutapahtumaa jotka omalla kohdalla keskittyy pk-hoodseille aika räminämusiikin pariin. Rehellisyyden nimessä kirjasin nämä vain itselleni tänne listamuodossa ylös, että muistan missä pitäisi milloinkin olla. Katsotaan, miten käy ja mihin päädyn, ja mistä jaksan jälkikäteen muistella mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti