keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Namedroping no-names.

Pääsiäinen on siinä mielessä kohdallani huvittava asia, että vaikka sen juuret ovat hyveellisessä kristinuskossa, silloin on tilaisuus tehdä syntiä tavallista normiviikonloppua enemmän. Tänä vuonna olin kaverin luona Helsingissä, hengasin jätkäporukassa ainoana naispuolisena jälleen, jotenkin viimeaikoina oon ajautunut tälläisiin tilanteisiin useasti. Kumminkin jäätiin Toivolle jumittamaan niin pahasti, että mä kirjaimellisesti tökin sen sinne Fear Of Dominationin keikalle seuraavana päivänä :D Kyllä kannatti, parhain veto mitä itse oon todistanut. Kivasti tanssitilaa, eteen pääsi vaikka juotavaa haki, kaikilla hyvä meininki, ei örveltäjiä (!) ja keikan jälkeen Saku eli kyseisen poppoon laulaja jutteli mun kaa pitkän tovin ja pörrötti mun hiuksia. Aina kun törmään johonkin vanhaan Nurmijärvi tuttuun alkaa vituttaa, onneks toi on Hyvinkäältä nykyään niin ei niin pahasti.
 
Asiaan lievästi liittyen, kohta tasan 2 vuotta sitten, Saku selitti silloinkin mulle jotain.
Tuona iltana join ensimmäistä kertaa elämässäni tequilaa, FoDin jätkien kanssa. 
Hämmentävinpiä keikkapaikkoja koskaan.
Uudet korvakorut, löydän tosi harvoin tarpeeksi silmää miellyttäviä, (4€ postikuluineen). Rakastan.
Ensimmäinen hyväksymäni kesämekko, UFF 9€, alunperin muistaakseni H&M. En meinaa vieläkään uskoa että mahduin s-kokoiseen mekkoon - ja tänään juna-asemalla pikkutyttö tuli kehumaan kyseistä mekkoa ja juttelemaan muutemaksi minuutiksi, enkä mennyt edes pahasti paniikkiin. Hyvin ihmiseltä, jolla on tapanana hokea julkisilla paikoilla itselleen hokien mä oon näkymätön, näkymätön. Liittyy taas tähän olotilaan, kun pelot ovat vallanneet mieleni unia myöten. Pelkään jopa kirjoittaa tänne mitään, vaikka aiheita pyörii päässä kaiken aikaa. Saatan aloittaa jonkun syvempi teemaisen blogin uudestaan, ilman omaa naamaa, jos nää ajatukset ei muuten jätä rauhaan. Tuskin saan aikaan, mutta onpahan syytä puuhata ja napsia kuvia, joita tänne kehtaa tunkea.
Ehkä huolestuttavinta on kuitenkin mun innostus tulevasta Lahden reissusta. Tekosyynä Pelle Miljoona ja mahtava terassiseura.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nii onki, sopivan simppeli! Otan ton varmaa Lahteen messiin, kattoo sit kuinka sulavasti ton kaa pogoilee...

      Poista