torstai 23. heinäkuuta 2015

Fuck the law, kun mä näin sut tiesin tää on kohtaloo.

Tämän kesän onnellisuutta ei ole mitattu festarirannekkeissa tai eturivin paikoissa. Olen käynyt Taivaskallio -nimisellä mestalla Puska festareilla, itselleni monta kertaa antoisampi kuin Tuska, jonka porteilla oli aika ankeaa kun sieläkin tuli poikettua. Kumminkin, Taivaskallio ja ristejä väärinpäin enemmän kuin olen hetkeen nähnyt, Unohdettu Tulevaisuus ja Rienaus. Hassua olla rakkaan kainalossa ja katsoa kun tutut tekoveripäissään rääkyvät herramme Saatanan nimeä ja sätkyvät maassa kuin epilepsian kourissa. Vähintään romanttista mun makuun.
Kuva: Arttu Mäkinen, Taivaskallio / Puska-festival 2015.
Monta viikkoa sitten huusin parin kaverin kanssa äänet käheäksi koulutuksien eli tulevaisuuden kehityksen puolesta. Talviturkin heitin eräs tiistai parhaan rikostoverini kanssa kännissä kylmässä uima-altaassa, seuraavana päivänä Ateneumiin zombina. Mökkireissu, automatkalla laulettiin Pyhiä Teppoja ja hekoteltiin Savolaisille paikan nimille. Pitäs muuttaa suosiolla Pohjalle.

Kunnon soittokamat niin että Turmion Kätilöt kuuluvat laiturille. 15 hengen bileet ja Katjan kanssa ainoot muijat, rentoo menoo vaikka teinidraamaan olisi ollut aihetta, eksiä liikkeellä. Ite en tönässyt ketään parvekeelta alas, vaikka pariin otteeseen mieli teki. Sen sijaan tanssin aamuneljään kaikkina öinä mahtaviin tanssibiiseihin ja öristiin heviriffien tahtiin. Sadepäivänä katsottiin Tonyn kanssa Perks of being a wallflower, se itki ja kertoi Jenkkeissä kokemistaan jutuista, Suomessa laitokset on paljon iisimpejä. "Sometimes I wish my life wasn't as messed up as a Skins episode. I'm tired of being Cassy, just not as pretty." "Same, I fucking hate this Effy Stonem shit inside my head."

♥ parempaa possea en olis voinut toivoa, menneiksyyksien sotkuineen kaikkineen.
Tonyn onnen lippis kiersi kaikkien päässä, olen meikannut paljon vähemmän ihmisten keskuudessakin. En osaa edelleenkään pelata korttia, mutta sen seuraaminen on vähintään yhtä viihdyttävää. Catch frame: sluts.

 
Kuvamateriaalia on kerääntynyt melko heikosti, siksi jätän tämän tähän ja painun pakkaamaan Puntalaan... jossa tuskin sielläkään tulee kuvattua. Toi kello on muuten pysähtynyt ja yhden vakihengaus mestoistani keittiön seinällä, siksi ikuistettuna eikä ihmeempien piilomerkityksien takia.
ps. Jumalauta, ihan unohdin, kävin Petran kanssa Pää Kii!:n keikkalla, adjektiivit eivät riitä. Uudestaan!
pps. Vaikka olen pakannut tässä lähiaikoina laukkuja enemmän kuin kokonaan purkanut, pakkaus on yhä varsin vastenmielistä. Osaisimpa taikoa kuin Harry Potterissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti