perjantai 9. lokakuuta 2015

"I'm so glad I live in the world where there are Octobers.''

Se aika vuodesta on taas koittanut. Monet ovat jo hehkuttamassa kuun lopussa koittavaa spektaakkelia, josta olen itsekin peittelemättömän innoissani. Ilta, jolloin legendojen mukaan raja tuonpuoleiseen ja arkitodellisuuteemme on ohuimmillaan. Etteköhän jo tiedä mistä puhun, let's get the spooky rolling...

1. Lempi halloween-aiheinen elokuva?
Trick 'R Treat. 
2. Paras halloween-muistosi?
Vaikea valinta, ehkä kuitenkin J. Linnankivi mustissa pvc-housuissaan, tai viime Halloween bileet (teemaltaan hienosto-naamio-gothic).
3. Oletko aina rakastanut halloweeniä?
En itse saanut tilaisuutta viettää sitä ennen kuin vasta 13 -vuotiaana, mutta kadehdin kyllä kovin Amerikassa asuvia serkkujani joilla oli aina kunnon meiningit. Halloween olisi edelleen siistiä kokea jossain ulkomailla isolla kädellä.

4. Miten pääset halloween tunnelmaan?
Kuuntelemalla musiikkia, katsomalla elokuvan, meikkaamalla, laittamalla vaatteet päälle... Joka päivä on aika Halloween jos niin tahtoo. 
Siouxe and the Banshees - Passanger

5. Parhaat halloween koristeet?
En ole kovin nirso, mutta erityismaininta näistä edellisvuoden yksityiskohdista:
  
Loput kuvat siltä illalta ovat valitettavasti kadonneet johokin.
6. Lempi syksyn tuoksusi?
Märät lehdet. Sateinen kaupunki.

8. Vampyyrit vai zombit?
Olen varttunut ihannoiden verenimijöiden eleganssia, joten vampyyrit ehdottomasti. Anne Ricen luomukset ovat suosikkejani.

9. Omituinen  pelkosi?
 Bilehileen boogiesta huolimatta sosiaaliset tilanteet. Ristiriitaista, eikö?

10. Omituisin asia minkä omistat?
Halloween teemaan liittyen? Eipä tule mitään omasta mielestä kovin erikoista mieleeni, ehkä the Crowin melko surkea jatko-osa, jossa siis ei ole (tietenkään) edes Brandon Leetä näyttelemässä, mutta jonka joskus kirpputorilta hyvin edullisesti bongasin ja päätin ostaa. 
Aw❤
Aragog | via Facebook


(c) Minä.

ps. Lyön jo nyt vetoa, että ensi vuonna suosituin Halloween asu on Harley Quinn. Sanokaa minun sanoneen.
pps. AAah yeah huomenna Riistetyt ja Terveet Kädet, vittu jee! Jos päästään sisään, nimet pitäs olla listalla... ollaan niin vip. Ennenkin on oltu ja päästy ihan ongelmitta mutta neverknow kuka lahopää on voinut unohtaa kirjata meidät ylös :D
ppps. Maanantaina uudestaan lääkäriin. Pelottavampaa kuin mikään kauhuelokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti