lauantai 26. marraskuuta 2016

Suomesta Juicet katoo, runoilija tervassa uitettakoon.

Sitä oltiin odotettu, silti ei voinut varautua siihen tunnemyllerrykseen. Varoituksetta taas muu maallinen haihtui kuin taikaiskusta ja katsoin sun raajojen heilumista hämärässä valossa. Kaapelitehtaan edusta huusi sulle takaisin ''SE ET MÄ SANON SUA HUORAKS ON VAAN HYVIN VAHVA MIELIPIDE'' eikä sun ilmekään värähtänyt. 
Mun ilmeeni puolestaan vakavoitui kun tajusin kuulevani yhden ehdottomasti koskettavimman kappaleen koskaan ja täysin livenä. On ollut ikävä. En jaksanut tällä kertaa muokkailla tämän enempää kuvia tänne. Sain pirun hyvää matskuu snapchattiin, osaispa vaan laittaa minivideoita tänne. Ehkä mä joskus kokeilen opetella. Big up Pyhille kun laitto tän virallisen keikkalistan julkiseen jakoon!
Tästä näen että se oli Antimateria kun lähdin tokasta rivistä vessaan, Bonossa tanssin takana juoma kädessä, sitten taisin mennä 'hetkeksi istumaan'.
Sieltä mä en meinannut enää nousta. Kroppa laitto jarrut täysillä päälle. Liikaa stressiä, lihaskipuja ja rasitusta, jännitystä. Sain kuunneltua lattialla paniikissa frendeille viestitellen loppukeikasta osan ja kun sain kyydin sovittua lähdin narikkajonoon.
Enpähän enää lähde yksin liikkeelle isoihin tapahtumiin. Ja ainakin kuulin koko setin...
Tavaroita odotettiin pieni ikuisuus - lähes kaikki järjestelyt tuolla kustiin vitun lahjakkaasti. 
Ennen Rugereita kävin vaihtamassa kuulumisia Henry's pubissa kaverin kanssa parilla tuopilla, kirjaimellisesti kahdella (2), joten alkoholilla ei ollut isoa osuutta jalat alta -asiaan. Keikalla join yhden Kridlokkin aikana ja toisen taka-osassa. Mystery remains.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti